Çömçeli İlkokulu
.
.....

VİZYON

Birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulu olarak;diğer okullar arasında ,genel yapısı ve başarısıyla takdir edilecek model bir kurum olmak.

MİSYON

Bütün öğrencilerimizi ,bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak .

Öğretim Şekli :normal eğitim

normal eğitim

Soba

Servis Bilgisi

Yok.Alıntepe köyü istikametinden servisler devam etmektedir.Çömçeli köyüne girmemektedir.

Ağrı iline 119 km, Doğubayazıt ilçesine 27 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çömçeli Köyü, Tendürek Dağı eteklerinde olup Ağrı iline 119 km, Doğubayazıt ilçesine 27 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir ve köy, ilçe merkezinden 3-4 derece daha soğuk olmaktadır.Köy yolu gayet iyidir ve kar yağdığında kapanmamaktadır.Elektrik sıklıkla gitmektedir.Telefon şebelerinden sadece biri çekmiyor.Diğer ikisinde sıkıntı yok.